violettbla.blogg.se

En blogg om den violett blåa Tove som försöker förstå sig på det så kallade livet.

Äntligen hemma!

Kategori: Allmänt

min dag igår var väldigt stressig. För det första så hade jag med mig två väskor till skolan för att jag skulle hem till Söderhamn direkt efter och vi hade idrott. Jag började cykla lite sent från elevhemmet så kom precis i tid och på morgonen lite tidigare så var jag tvungen att diska, äta, packa och springa ut med soporna, det va inget att leka med! 
vår första lektion var ju då idrott så efter våra jäkligt jobbiga intervaller vsom vi höll på med i en timme så skulle svika byta om, eller rättare sagt duscha, klä om, sminka och platta håret...på 30 minuter! Fast vi kom ju såklart senare till den andra lektionen, tack vare mig heh.. Men vår lärare är fruktansvärt  lugn så det gjorde inget.
när vi slutat vår sista lektion som slutar 15.40 så fick jag och min kompis halvt panik för vi skulle hinna till tåget som gick prick. Hon skjutsade mig och två ganska tunga väskor, vi är framme 55 så jag powerwalkar till tåget och vinkar av min vännina i farten. 
På tåget var det bara lugnt, kollade gossip girl på ipaden och sen var jag framme i Gävle.
Där fick jag vänta på mitt tåg i 20 minuter så för att låta tiden gå fortare gick jag till pressbyrån och köpte mig en starbucks caramel macchiato och en liten godispåse (ofc).
Jag ät egentligen ingen kaffe älskare men denna va ganska söt och go så den gick i, plus att den kosta 25 spänn och va ganska liten så kände mig tvungen att dricka upp den haha.
Sen hamnade jag i världens kö Och när jag äntligen fått betala så hittade jag inte mitt spår, det visade sig vara där jag gick ut från första början. Väl framme i Söderhamn så hämtade pappa mig, hundarna blev som galna när vi kom hem och det bjöds på supergo tacopaj, nom nom!!
senare kollade vi på idol, blev sur för att Kevin gick vidare och kollade efter det på capten  america som det marvel avengers-fan jag är!!
En riktigt bra första dag hemma denna helg.
Glömde nästan säga att jag har fått en ny mascara, en nessesär och en väska från pappsens tjej som jobbar på kicks. Hare gött igelkött!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: